55 39 38 50 [email protected]

A&Å øker innen Borettslag

Selskapet går inn i et nytt år (2018) med signerte kontrakter på to nye borettslag, som begge har oppstart i begynnelsen av året.

Et av BRL prosjektene er på Nordnes (Nykirkealmenningen), og gjelder fullstendig rørutskifting (avløp/vann) og med oppbygging av komplett nye bad/våtrom.

Prosjektet har også en næringsdel som omfattes av samme rehabilitering. Borettslaget har valgt utskifting/fornying til Balansert ventilasjon, i tillegg til alt nytt av rør i byggene.

Dampledning, Helse Vest/Haukeland Sykehus

A&Å er fortsatt en trofast og solid leverandør til Helse Vest.

Rett før jul startet arbeidet opp med utskifting av ny dampledning under hoved blokken.

Et relativt krevende & utfordrende prosjekt  med kapping og utskifting av i alt 900 meter store dimensjonerte stålrør.

Prosjektet pågår til sommer 2018.

ASKO skifter ut /fornyer energi-og varmeanlegget

ASKO har valgt A&Å til fullstendig fornying og utskifting av energianlegget i sentral lageret i Arna.

Selskapet har tidligere brukt A&Å til mange av sine tekniske installasjoner, og vi takket for tilliten nok en gang ifm denne omfattende oppgraderingen av energi/varmeanlegg.

Nyegården BRL i mål til 20.des!

Nyegården BRL, m/82 leiligheter, var et utfordrende prosjekt for A&Å. Vi har i høst hatt sammenhengende produksjon på 3 oppganger, og samtidig på i alt opp til 30 leiligheter.  Totalt er det 9 oppganger fordelt på 2 store bolig blokker i prosjektet.

A&Å har levert komplett rørutskifting (avløp/vann), nye berederanlegg med varmepumper i hver blokk, samt selvsagt 82x nye bad/våtrom til beboere som del av prosjektet. BRL valgte mekanisk avtrekksventilasjon til blokkene.

Alt levert på tid innen 20.des, og med total produksjonstid på 105 dager. En vel utført jobb med Kasper Helland i spissen som Anleggsleder.

Enda nytt BOB-prosjekt tildelt A & Å!

Vi starter i disse dager opp med enda et nytt tildelt BOB prosjekt.

«Borettslaget Søre Øyjorden» består av 30 leiligheter, og vi gjør en full rehabilitering av VA rør og våtrom i borettslaget.

For mer info ang Prosjektet: kontakt Prosjektleder Eirik Haugland.

StartBANK – Oppdatert START-sertifikat

A & Å har nylig fornyet og oppdatert sin registrering i START BANK, og har fornyet sitt sertifikat.
Dette er et kvalitetsstempel på vår virksomhet og et viktig kriteria for å være kvalifisert til ulike større jobber både i privat markedet og det offentlige.

Se sertifikat 

A & Å kaprer nye kontrakter!

De siste ukene har A & Å fått tillit fra BOB til å rehabilitere (skifte ut alle avløp-og vannrør samt nye våtrom) borettslaget Landåsleitet Borettslag. I tillegg til fullstendig utskifting av rør og baderomfornyelse, skal borettslaget ha installert nytt mekanisk ventilasjonsanlegg og nytt luft-til-vann varmepumpe /felles VV berederanlegg i hver blokk. Prosjektet er startet opp i mai og avsluttes i oktober.

Enda videre har A & Å fått fornyet tillit fra OBOS til Prosjektet «Nyegården Borettslag» – her skal A & Å skifte ut alle avløp-og vann rør i hele borettslaget. Videre skal alle bad i 82 leiligheter fornyes og rehabiliteres. Borettslaget får nytt mekanisk ventilasjonsanlegg og luft-til-vann varmepumpe/felles VV berederanlegg i alle blokker. Prosjektet starter opp rett over sommeren og pågår frem til jul.

For mer info ang kontrakter, kontakt Daglig leder Thor A Hauge

E-post: [email protected]
Tlf: 911 18 862

Ny tannklinikk – Kleppestø Senter

Arna & Åsane leverer VS-pakken til prosjektet og vi nærmer oss overlevering til kunden i desember. Pakken inkl sanitæranlegg, luft/gass rør, og sprinkelanlegg for klinikken.

Nyheter

Her kommer nyheter fra Arna og Åsane Rørleggerservice AS.