55 39 38 50 [email protected]

Enda nytt BOB-prosjekt tildelt A & Å!

Vi starter i disse dager opp med enda et nytt tildelt BOB prosjekt.

«Borettslaget Søre Øyjorden» består av 30 leiligheter, og vi gjør en full rehabilitering av VA rør og våtrom i borettslaget.

For mer info ang Prosjektet: kontakt Prosjektleder Eirik Haugland.

StartBANK – Oppdatert START-sertifikat

A & Å har nylig fornyet og oppdatert sin registrering i START BANK, og har fornyet sitt sertifikat.
Dette er et kvalitetsstempel på vår virksomhet og et viktig kriteria for å være kvalifisert til ulike større jobber både i privat markedet og det offentlige.

Se sertifikat 

A & Å kaprer nye kontrakter!

De siste ukene har A & Å fått tillit fra BOB til å rehabilitere (skifte ut alle avløp-og vannrør samt nye våtrom) borettslaget Landåsleitet Borettslag. I tillegg til fullstendig utskifting av rør og baderomfornyelse, skal borettslaget ha installert nytt mekanisk ventilasjonsanlegg og nytt luft-til-vann varmepumpe /felles VV berederanlegg i hver blokk. Prosjektet er startet opp i mai og avsluttes i oktober.

Enda videre har A & Å fått fornyet tillit fra OBOS til Prosjektet «Nyegården Borettslag» – her skal A & Å skifte ut alle avløp-og vann rør i hele borettslaget. Videre skal alle bad i 82 leiligheter fornyes og rehabiliteres. Borettslaget får nytt mekanisk ventilasjonsanlegg og luft-til-vann varmepumpe/felles VV berederanlegg i alle blokker. Prosjektet starter opp rett over sommeren og pågår frem til jul.

For mer info ang kontrakter, kontakt Daglig leder Thor A Hauge

E-post: [email protected]
Tlf: 911 18 862

Ny tannklinikk – Kleppestø Senter

Arna & Åsane leverer VS-pakken til prosjektet og vi nærmer oss overlevering til kunden i desember. Pakken inkl sanitæranlegg, luft/gass rør, og sprinkelanlegg for klinikken.

Nyheter

Her kommer nyheter fra Arna og Åsane Rørleggerservice AS.